09/07/2016

Rem formatiu

formatiuEl rem formatiu va dirigit a nois i noies d’entre 9 i 13 anys. En aquest període formem als nostres petits remers tant desde la vessant purament esportiva com des dels valors que tradicionalment acompanyen la pràctica de l’esport.

A través del rem fomentem la capacitat de treball i de sacrifici, la voluntat de superar-se a un mateix, la disciplina i l’organització, el companyerisme i el respecte pels altres.

En aquesta etapa, la competició és només un camí per a estimular i incentivar als petits esportistes a entrenar, que van adquirint experiència i Posem èmfasi en conceptes tant importants com el sacrifici, el treball, l’acompliment de les normes, companyerisme i el respecte.

La competició és només un camí per estimular, incentivar i adquirir l’hàbit de competir.

Els estudis també ens preocupen. Per aquest motiu els exigim que s’esforcin a classe i que traslladin les experiències positives del rem a la seva vida quotidiana, en el seu cas l’aplicació directa serà en els estudis i en les relacions amb els seus companys i el seu entorn.

12301525_887523204689346_7093321460041943292_n

Posem èmfasi en conceptes tant importants com el sacrifici, el treball, l’acompliment de les normes, companyerisme i el respecte.

 

El rem no ha de ser un element o una excusa per no realitzar un bon treball, al contrari, gràcies al rem el noi/ia han d’aprendre a concentrar-se i organitzar-se.